Přátelé Slovaňáku

Smyslem a hlavním cílem spolku Přátelé Slovaňáku, z. s. je

  1. prosazovat zájmy žáků, jejich rodičů a další veřejnosti v oblasti výchovy a vzdělávání,
  2. podporovat školu při uskutečňování jejích výchovně vzdělávacích cílů, pomoc škole v oblasti ekonomické a jejího materiálního zabezpečení,
  3. spolufinancovat vybrané vzdělávací programy, činnosti a aktivity pro žáky školy.

Spolek Přátelé Slovaňáku, z. s. má transparentní účet u Fio banky 2300547824/2010.

Aktuální výše členských příspěvků je 500 Kč. Při platbě příspěvků uvádějte do zprávy pro příjemce jméno a příjmení studenta a třídu. Preferujeme bezhotovostní platbu, je to pro Spolek jednodušší z hlediska účetnictví i párování plateb. Děkujeme za pochopení.

V případě první platby vyplňte prosím přihlášku v odkazu: https://forms.office.com/r/zUMQNDEfGb

Aktuálně přecházíme na elektronické přihlášení, vyplněním elektronického formuláře projevujete svůj zájem se stát členem spolku. Uzávěrka přihlášek a plateb je 30.11. v daném kalendářním roce.

Návod k platbě a přihlášení, stanovy spolku, zápisy ze setkání, schůzí, přehled hospodaření a seznam podpořených akcí a další informace naleznete v datovém úložišti školy.

23. listopadu 2021 proběhly volby vedení spolku Přátelé Slovaňáku. Předsedkyní (statutární zástupkyní) byla zvolena Jana Svobodová (pratele@gymnaslo.cz). Ve výboru spolku dále působí Magdalena Valášková a Michaela Pokorná. Hospodářkou spolku zůstává Káťa Stejskalová.

Pro poskytnutí daru můžete využít vzor Darovací smlouvy.